torsdag 2. april 2009

Lærere kan brukes til så mangt..

Her i Mali har skolebarna fått en noe uventet, men sikkert kjærkommen ekstra ferie. Det skal nemlig gjennomføres en folketelling, og presidenten har bestemt at folketellingen,den skal naturlig nok landets lærere utføre! I to hele uker er alle skoler stengt, mens lærerne vandrer rundt i by og bygd for å registrere borgere. Presidentens offisielle begrunnelse for hvorfor nettopp lærerne ble utpekt til denne oppgaven, er følgende: "Lærerne er de eneste som både kan telle og skrive, og som vet hvor folk bor..."
Det er jo en fantastisk tillitserklæring fra landets president, som jeg er overbevist om at det maliske lærerkorpset setter umåtelig stor pris på..
Når skal Jens Stoltenberg slippe katta ut av sekken, og endelig fjerne all tvil om at norske lærere nå både kan telle og skrive? På den annen side, det ville vel blitt betraktet som rent valgflesk...

1 kommentar:

Galadriel sa...

Lærere kan jo brukes til det meste, det vet vel dere mer enn noen! Hjelpe meg, det er litt av en oppgave, da! Som tatt ut at juleevangeliet! Utorlig morsomt å følge bloggen deres her nordra! Vi skal slå ut håret i København i påskeferien, det gleder vi oss veldig til!