mandag 13. april 2009

Påsketur




Hva gjør man når det er påskeaften og en befinner seg i Sahara, noen tusen kilometer unna nærmeste snøflekk? Jo, man tar med seg miniski, akebrett og snowboard til nærmeste sanddyne. Det går så det suser!
Tradisjonen tro ble det også i år arrangert påskefrokost med påfølgende aking og diverse aktiviteter i sanda her i Douentza. Når man bor i et land hvor ingen vet hvor de var når Oddvar Brå brakk staven, og ingen noensinne har hoppet etter Wirkola, så gjelder det å være kreativ for å holde stolte norske skitradisjoner i hevd. På den positive siden er jo at vi slapp å smøre med klister, og ingen klaget over at de frøys på beina..
Når det gjelder den lokale maliske deltakelsen , så var den heller tynn. Hverken Kollen-brøl eller bikkja i bakken skapte nevneverdig entusiasme hos de fremmøtte tilskuerne, derimot lo de godt av endel av fallene som ble prestert! Så hvem vet, kanskje er spiren sådd for en fremtidig malisk deltakelse i vinter OL.
Den store påskefølelsen kom definitivt når vi alle fikk utdelt kvikk lunsj, Anthon Berg påskeegg, og en appelsin hver, direkte sendt fra Norge for anledningen. For en lykke! Det smakte helt fortreffelig! Så fikk det ikke hjelpe at sjokoladen smeltet raskere enn vi klarte å spise den, og at sanda knaste godt i tenna i mellom munnfullene med appelsin...



2 kommentarer:

Unknown sa...

Dette så ut som en flott påske, mye fint vær!! Imponerende stil på snowboard. Blir litt stressa på egne vegne om Benedikte har blitt en snowboarder.... Trodde vi skulle holde sammen som de litt forsiktige, plogende slalåm-damene?
Gleder oss veldig mye til 16 mai!
Stor klem fra tante Anne

lene sa...

Tipser om at moods of norway nå produserer t-skjorter fra -83 og "where were you"
Et tips til alle i utlendighet?
Finfin-stil på brett der, skulle ikke tro det var tønsberg-eller dokka (?) som var opprinnelsen:)