lørdag 30. august 2008

Marked i Bamako. Vi fikk hjelp til å bære av en ivrig gutt. Det ble kjøpt inn stoff til nye antrekk og fotballdrakter til gutta.


Det er regntid i Mali og Magnus benytter regnet til en dusj.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oi Magnus! Dette ligner på vannspruten i bassenget i Vichy! Kansje enda varmere? Klem fra mormor

Anonym sa...

Hei Magnus..Så fint at det bare er å ta en dusj etter du har sparket fotball med nabo barna..Jeg har hørt atdu har sparket fotball med andre barn..(bestefar sender deg nok noen resultater utpå kvelden)
Ønsker deg lykke til med å bli kjent med nye barn og allt som skjer rundt deg..Savner deg....kommer nok på besøk om ei stung..Klem fra bestemor

Anonym sa...

Hei alle sammen! Flott å se at dere er kommet fram og at skilpadden til Johannes faktisk lignet på Rune! Magnus; du må passe på så du ikke bruker opp alt vannet i den nye utefossdusjen som du bruker! Her hjemme så jeg faktisk to isbjørner i gata. De var på vei opp til speiderhytta bak huset deres. Dere kan være glad dere ikke bor der nå. Det er faktisk utrolig mye rart som skjer her oppe for tiden. Masse rare dyr og merkelige ting skjer rett som det er. Fride sier at hun så en nisse som stjal epler fra hagen. Vi planlegger å lage en fornøyelsespark med masse syke ting, PS kan dere sende skilpadden oppover snarest. Vi planelegger å kalle parken for "park,kom,dott,kom,snart,igjen,dott,kom. Savner dere alle sammen dott mye dott kom.

Klem dott kom fra dott Mattias dott no!

Anonym sa...

Hei magnus jeg skal spille
kamp i morgen .Jeg vet ikke helt vem vi skal spille mot.Her er det samme gamle.
Jaro har klipt seg .
han har en slaks krage
på seg så når han skal gå opp trappa så kommer han borti trappetrinnet med kragen. Da detter han og prøver på nytt.fra sondre