søndag 9. november 2008

Sove på taket!

Både Johannes og Magnus har begynt å sove på taket om natten. De trives begge så godt med det, at det er helt uaktuelt å flytte inn igjen. Det blir nærmest som å være på telttur hver kveld, dessuten er det nå blitt så "kaldt" at det er perfekt å sove ute!
De tar med seg lommelykt , går opp trappa på utsiden av huset, og legger seg på madrass inne i myggteltet oppå det flate taket.
Det er nesten ingen som har elektrisitet her i Douentza, så det blir veldig mørkt. Stjernehimmelen blir derfor utrolig flott. Så mens karlsvogna henger opp ned på østhimmelen, og Orion lyser sterkere enn jeg noensinne har sett, føles det unektelig ganske eksotisk å sovne til lydene av en afrikansk by som er i ferd med å falle til ro for kvelden.
Ulempen er at når det lysner i femtida om morgenen, er det fullt kjør med hanespetakkel og hirsestamping på alle kanter, men Johannes og Magnus de sover like herlig....
Fornøyde gutter foran myggteltet på taket.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hei magnus jeg får ikke sendt mail til deg den stopper opp. jeg har de bra klem august

Anonym sa...

Hei Magnus.
Her på skoledataen står det at du har 1226 uleste mailer. Kanskje derfor den stopper opp?
Gleder meg til bursdag i morgen.
Hilsen lærerLaila:)

Anonym sa...

Dette høres veldig bra ut! Det er bare å ta med pappa så kan vi ligge å se på stjernene her på Berg når dere er hemmat i Tbg.

Regner med å sjå dekk på Skypejulebordet tel helga;)

Morten:)