onsdag 26. november 2008

Så ble det hund allikevel!!


¤¤¤¤B U L L E
¤¤¤¤Så har det store skjedd. Johannes og Magnus har fått hund! Den heter Bulle og er 4 uker gammel. Ennå skal den bo en stund til hos moren sin, men ved juletider flytter den til oss. Hvilken julegave!!
Fram til det må Johannes og Magnus nøye seg med å leke/kose med Bulle i friminuttene, for Bulle bor bare 100m fra skolen.
Vi voksne har vel ikke akkurat fremstått som typiske hundemennesker hjemme i Norge! Det er vi vel fortsatt ikke, men guttene og i særdeleshet Johannes er veldig opptatt av dyr. Hjemme har Benedicte sin allergi umuliggjort dyrehold, men her i Mali trenger ikke dyra være inne. Johannes tar oppgaven med å skulle ha hund veldig seriøst, og er allerede i gang med å lese om hundens utviklingsstadier og oppdragelse. Magnus som tidligere mildt sagt har vært skeptisk til dyr, omgås nå katter, hunder, skilpadder og esler med den største selvfølge. Han har forøvrig lovet å spise grønnsaker i tre uker hvis han fikk hund!
Nærheten til dyr er absolutt noe som gjør perioden her i Afrika unik for ungene våre. Foreløpig har vi to skilpadder, en kylling og nå en hundevalp, og ennå har vi ikke vært her et halvt år! Det spørs om Johannes og Magnus vil flytte tilbake til Norge....





9 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med Bulle, Johannes og Magnus. Den er veldig nydelig Nå har den jo også fått øyne, det hadde den ikke da jeg var i Mali.Gi en ekstra hundeklem fra mormor!

Anonym sa...

Hehe, fantastisk! Utrolig artig at det ble hund likevel. Ett sitat dukker opp i hodet mitt: "Vi kommer nok ikke til å ha noen hund nei", og... gratulerer:)
Gleder oss til fellesskole neste uke!!!
Laila

Anonym sa...

Hei til dere hundeeiere....å bare så nydelig som Bulle er. Veldig pen og ser veldig snill ut i øynene. Gratulere.. Gleder meg til å se den når jeg kommer til Mali til neste høst. Må gi Bulle en klem fra bestemor også..

Anonym sa...

Niklas og familien vil gjerne gratulere med hunden. Niklas har fått seg kanin, men skulle jo helst hatt en hund, da.
Fin hund...

Turid og Terje sa...

Hei!
Så herlig liten valp!!
Filip vil bare si dere et alvorsord... Husk at det det hunden får lov til som valp vil den også gjøre som voksen...!
Vi ble så glad da vi så dere hadde skaffet dere hund... nå har vi et sted til å plassere bikkja når dere kommer hjem og vi skal ut å reise, haha!
Hilsen Turid og Filip

Anonym sa...

Ja, se det ja! Det virker jo lovende for andre hundfolk:D.. Vi skal ta med all vår tunge empiri på den første hundedressur.. Ikveld skal vi besøke Kirsti for å se bilder og høre mangt om hennes reise.. Vi Gleder oss.. Hilsen Han Trond!

Anonym sa...

Hei alle sammen

Grattis med lille Bulle! Han er jo så søt! Jeg er fortsatt fornøyd med Miss-katt men synes det er gøy å høre om deres voksende dyrepark. Kanskje dere skal start dyrehotell med Afrikansk stil når dere kommer hjem? Det hadde vært en fin kontrast til Meny-Eiktoppen....Savner dere veldig fra Fride

Anonym sa...

Den var søt!;-)
Hilsen Tora Sofie:-)

Anonym sa...

hei det er kim andre jeg ser at du har fått hund jeg hilsen kim andre i norge kalt:(


hoper dere har det bra